Pages

5 Ekim 2013 Cumartesi

Vajinal Mantar Tedavisi



Vajinal Mantar Tedavisi

Vajinal mantar enfeksiyonlarından tamamen kurtulma konusunda ilaçlar işe yaramaz. Bir iki gün işe yarayıp semptomlarınızı ortadan kaldırabilirler, fakat daha sonra daha fazla ilaç almanız gerekir!

İlaçlar her gün bizlere dayatılmaktadır. Onları kullandığımız sürece iyi olacağımız vaat edilir.

Sorun şu ki bu ilaçlar sizi iyileştirmez. Hatta maya candida hücrelerinin vücudunuzda çoğalmasına neden olurlar. Antibiyotikler vücudunuzda asidik koşullar oluşturarak uzun vadede bu vajinal mantarnı besler.

Vajinal mantar enfeksiyonu için reçeteli ilaç kullanmak, açık kalp ameliyatında oluşan bir yaraya yara bandı yapıştırmak gibidir. Yalnızca semptomları tedavi eder.




Vajinal mantarndan kurtulmak için, yalnızca vajinal mantarnın neden olduğu enfeksiyonu değilvajinal mantarnı ortadan kaldıran bir şeye ihtiyacınız var.

İlaçlarla tedavi edilen ve hastayı yıllarca kendilerine bağlayan birçok benzer tıbbi sorun vardır.

Bunun en büyük örneği Xanax’tır. Anksiyeteyi tedavi etmek için kullanılır fakat anksiyetenin temel nedenini tedavi etmez. Beyinde değişiklikler yaratan kimyasallar almaya kıyasla doğal ve güvenli olan psikoterapi gibi ilaç dışı bir tedavi yoluyla anksiyeteyi tetikleyen düşünce ortadan kaldırıldığı zaman kişi genellikle düzelir.

Bir başka örnekse insülindir. İnsülin şeker hastalığını tedavi etmez. Şeker hastalığının semptomlarını tedavi eder, fakat gerçek neden, yüksek kan şekeridir.

Antibiyotikler konusunda da aynı şey geçerlidir. Tedavi etmeleri mümkün değildir.

İlaçlar Durumu DAHA DA KÖTÜLEŞTİRMEKTEDİR!

Aslında vajinal mantar enfeksiyonu vakalarında reçeteli ilaçlar sorunu şiddetlendirir.

Bir süre sonra vajinal mantar enfeksiyona karşı dirençli hale gelir ve enfeksiyon bir yıl sonra geri döner! Vücudunuza daha öncekinden daha kötü bir şekilde saldırır ve düşünemeyeceğiniz boyutta rahatsızlık ve acıya neden olur.

Aklı başında kim bizi daha da hastalandıran bir ilacı almayı kabul eder ki!

HEPİMİZ!

Konu sağlığınız olduğunda bu hiç de mantıklı bir hareket olmayacaktır.

Aslında vücudunuza bu şekilde davranmak, kendi kendinizi suiistimal etme kategorisine girer!



İLAÇSIZ VAJİNAL MANTAR TEDAVİSİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

0 yorum:

Yorum Gönder