Pages

5 Ekim 2013 Cumartesi

Evde Vücut Geliştirme Nasıl Yapılır

Evde vucut gelistirme
Evde Vücut Geliştirme Nasıl Yapılır

Uvfitness amacı spor-beslenme ve bağlantılı konularda doğru bilgileri paylaşmaktır. Bu konularla ilgili tecrübe sahibi kişilerin yazı ve çalışmalarını yayımlamakta, spor bilincine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Sağlıklı nesillerin yetişmesinde ve durağanlıktan kaynaklanan hastalıkların önlenmesinde spor ve beslenmenin önemi büyüktür. Hayalimiz, ülkemizdeki her bireyin sağlıklı ve fit olması, beslenme ve spor bilinci yüksek nesiller yetişmesidir.



Oluşturduğumuz antrenman programlarında hedef, minimum alet kullanmaktır.Antrenmanlardan maksimum verimi elde edebilmeniz için gereken bütün bilgileri diğer yazılarımızda ayrıntılı şekilde açıkladık. Sizde vakit kaybetmeden bize katılın ve istediğiniz fiziğe kısa sürede ulaşın.Görünüm açısından modern insanın gereği 90’lar da kıyafet, limon, röfle ve parfümden ibaretti.




Milenyumun getirdiklerinin hayatımıza nüfuz etmesi ile eski anlayış hızla silindi ve herkes yeniçağa ayak uydurmaya başladı. Artık konu sadece kıyafet ve parfüm değil. Kıyafet modaya uygun olmalı, saçlar çağa ve kıyafete uygun, kullanılan koku ise tene, mevsime, kullanılacağı yere uygun olmalı. En önemlisi ise vücudun bütününün bu güzelliği tamamlayacak kadar şeklli olması.

Evde Vücut Geliştirme Nasıl Yapılır Devamı İÇİN TIKLAYINIZ.


0 yorum:

Yorum Gönder